Fitnesscentrum

In onze fitnessruimte is het voor iedereen mogelijk om op een laagdrempelige manier aan zijn of haar vitaliteit te werken. Op ieder gewenst niveau en met de juiste begeleiding. Door de samenwerking tussen onze sportmanager en onze fysiotherapeuten is kwaliteit gegarandeerd. Bovendien kan er in het geval van blessures of fysieke beperkingen snel geschakeld worden. Onze faciliteiten op een rijtje:

Sporten op ieder gewenst niveau

Professionele begeleiding

Modern ingerichte fitnessruimte

Uitstekende klimaatbeheersing

Kleedruimtes inclusief douches

Cardio apparatuur

Kracht apparatuur

Groepslessen: Spinning; core training, BBB training

Circuittraining

High Intensity Interval Training (HIIT)

Functionele training en sport specifieke revalidatie

Mogelijkheid voor maken van traininsschema's

Het laten uitvoeren van een gezondheidsmeting

Speciaal jeugdabonnement voor 13 tot 18 jaar

Danny van Veghel

Denny van Veghel, jouw sportmanager

Denny van Veghel

Denny van Veghel, sportmanager bij Vitaliteitscentrum Brabant, begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. “Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur, mijn bijdrage te leveren binnen dit team en dat ook nog in het dorp waar ik opgegroeid en woonachtig ben; het voelt als thuiskomen.”

Wouter van Dongen is ook bijzonder in zijn nopjes met deze aanwinst. Nadat het vitalteitscentrum behoorlijk heeft geïnvesteerd in de faciliteiten is het gelukt om een dreamteam te formeren. Hiermee zijn we in staat om op toplevel te presteren en onze doelstellingen te behalen: een optimale vitaliteit en gezondheid voor Vierlingsbeek en omgevi

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag | 7.30- 21.30 uur
Zaterdag | 7.30-13.00 uur

Denny van Veghel

Sportmanager

Hallo Brabanders en andere sportvrienden,

Graag stel ik me even aan jullie voor. Ik ben Denny van Veghel uit Vierlingsbeek. 46 jaar oud en woon samen met Elke Houben. Wij hebben samen 2 geweldige kinderen, Joah en Mila en onze trouwe viervoeter, Billy.

In mijn vrije tijd houd ik van  wandelen/rennen/fietsen en verder ben ik veel te vinden op het sportpark van Volharding. Daar ben ik techniektrainer voor de jeugdige voetballers van Volharding en maak ik deel uit van de jeugdcommissie.

In 2000 heb ik mijn opleiding aan het CIOS te Arnhem succesvol afgerond en ben ik direct aan de slag gegaan bij Laco “De Sprank” in Venray, waar ik tot op dat moment stage liep. Daar heb ik geholpen om het hele fitness gebeuren van de grond af op te bouwen en binnen 3 jaar waren we gegroeid van 0 tot 1100 leden.

Zelf had ik het idee dat ik moest doorontwikkelen en het tijd was voor een volgende stap in mijn “sportcarrière”. Fitland Gennep en Bergen was mijn volgende werkgever. Ik werkte als sportinstructeur in Gennep en in Bergen werd ik vestigingsmanager. Daar had ik ook het grootste gedeelte van mijn uren. Na een overname van Optisport (in Bergen) kwamen mijn uren in Gennep te vervallen, want ik ging zelf mee over naar Optisport Bergen waar ik dus vanaf toen fulltime ben gaan werken als teamleider. In totaal heb ik daar zo’n 18 jaar gewerkt met hele fijne en lieve collega’s en heb ik veel ervaring meegenomen naar mijn huidige werkplek; Vitaliteitscentrum Brabant!

Hier ben ik nu werkzaam vanaf 1 september 2022 en het bevalt me erg goed. Het fijne hier is dat alles en iedereen heel toegankelijk is. Doordat we niet tot een grote fitnessketen behoren en dus geen “commercieel bedrijf” zijn, kunnen we er ook echt voor de mensen zijn en daar draait het uiteindelijk om. Mensen helpen om in beweging te blijven en helpen om hun persoonlijke doelen te behalen.

Kom gerust een keer binnenlopen, dan kun je zelf ervaren hoe goed het voelt om jezelf uit te dagen in onze sportzaal. Er staat een heel fijn team van deskundige mensen voor je klaar. Het voelt goed om daar onderdeel van uit te maken!

Denny van Veghel