Fitnesscentrum

In onze fitnessruimte is het voor iedereen mogelijk om op een laagdrempelige manier aan zijn of haar vitaliteit te werken. Op ieder gewenst niveau en met de juiste begeleiding. Door de samenwerking tussen onze sportmanager en onze fysiotherapeuten is kwaliteit gegarandeerd. Bovendien kan er in het geval van blessures of fysieke beperkingen snel geschakeld worden. Onze faciliteiten op een rijtje:

Sporten op ieder gewenst niveau

Professionele begeleiding

Modern ingerichte fitnessruimte

Uitstekende klimaatbeheersing

Kleedruimtes inclusief douches

Cardio apparatuur

Kracht apparatuur

Circuittraining

High Intensity Interval Training (HIIT)

Functionele training en sport specifieke revalidatie

Mogelijkheid voor maken van traininsschema's

Het laten uitvoeren van een gezondheidsmeting

Speciaal jeugdabonnement voor 13 tot 18 jaar

Danny van Veghel

Danny van Veghel, jouw sportmanager

Denny van Veghel

Denny van Veghel, sportmanager bij Vitaliteitscentrum Brabant, begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te beginnen. “Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur, mijn bijdrage te leveren binnen dit team en dat ook nog in het dorp waar ik opgegroeid en woonachtig ben; het voelt als thuiskomen.”

Wouter van Dongen is ook bijzonder in zijn nopjes met deze aanwinst. Nadat het vitalteitscentrum behoorlijk heeft geïnvesteerd in de faciliteiten is het gelukt om een dreamteam te formeren. Hiermee zijn we in staat om op toplevel te presteren en onze doelstellingen te behalen: een optimale vitaliteit en gezondheid voor Vierlingsbeek en omgeving.”

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag | 7.30- 21.30 uur
Zaterdag | 7.30-13.00 uur