Hotel | B&B

Kamers
Graag ontvangen wij u aan het Vrijthof in Vierlingsbeek voor een overnachting in ons vitaliteitscentrum. We hebben de beschikking over 6 geheel gerenoveerde hotelkamers ( 4 2-persoonskamers, 1 3-persoonskamer en 1 4-persoonskamer ) elk met eigen privé badkamer, airco en gratis WIFI.
prijs per nacht ( excl. toeristenbelasting €2,00 per persoon )
1 persoonkamers €67,50
2 persoonskamer €83,00
3 persoonskamer €99,00
4 persoonskamer €116,00

Op ma t/m vrijdag 7.30 – 21.30 uur en zaterdag van 7.30 – 12.30 uur kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van onze fitnessruimte.
Wij bieden overnachtingen aan op basis van logies. Dit betekent niet dat nu niet kunt ontbijten bij ons, in tegendeel. Volledig in lijn met ons totaalconcept kiezen we met betrekking tot het horecagedeelte voor volledige zelfservice. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten in ons café om uw eigen ontbijt te nuttigen. Servies, bestek, koffie & thee (gratis) staan voor u klaar. Ook kunt u gebruik maken van een koelkast. Fijn om te weten is dat de Plus supermarkt op nog geen 50 meter afstand van ons pand is gevestigd en elke dag open is vanaf 7.30 uur.

In- & uitchecken
Inchecken kan tussen 16.00 – 21.00 uur, tenzij anders is afgesproken. Uitchecken kan tot 10.00 uur. Uiteraard bent u altijd van harte welkom in ons sportcafé.

Wij komen graag tegemoet aan uw wensen op basis van laagdrempeligheid, mochten er vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor reserveringen kunt u mailen naar vcbrabant@gmail.com, bel of stuur een bericht naar 06-53152629 of 0478-631830

De klant is koning (zolang deze zich maar keizerlijk gedraagt ;))!

Susan van Dongen - Nabuurs

Susan van Dongen-Nabuurs, jouw gastvrouw

Pieterpad Pleisterplaats Vierlingsbeek

Susan van Dongen - Nabuurs

Mede-eigenaar

Samen met mijn partner Wouter van Dongen, ben ik trotse eigenaar van Vitaliteitscentrum Brabant.

1 april 2022 hebben wij de sleutel mogen ontvangen van dit pand. Na een intensieve verbouwing hebben wij eind augustus onze fysiotherapie praktijk en fitnesscentrum wat elders in Vierlingsbeek gevestigd zat mogen verhuizen naar Vrijthof 1 in Vierlingsbeek. Door de extra ruimte die we nu hebben kunnen wij onze visie “ontmoeten & verbinden” nog beter uitdragen. En daar geniet ik van. Met een ruim café, indoor jeu de boules baan en 6 hotelkamers zijn hier nieuwe mogelijkheden voor ontstaan. Naast de administratie die ik voor het bedrijf doe, denk en kijk ik graag mee met klanten waar hun wensen liggen; het organiseren van een familiedag, het faciliteren van een vergadering, hotelgasten wegwijs maken, zorgen dat de koffie en thee klaar staat etc.

Er is veel mogelijk bij ons, klant is koning als hij zich vorstelijk gedraagt ;).

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met Wouter en onze 4 kinderen, lees ik graag een boek of ben ik sportief bezig.  

Susan van Dongen - Nabuurs