Overige disciplines

Als onderdeel van Vitaliteitscentrum Brabant hebben zich hier nog drie overige disciplines gevestigd.
Omdat zij uitstekend passen binnen onze visie, werken wij graag met hen samen.

Tahnee Lifestyle

Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle heeft als doel om het lichaam in balans te brengen door middel van voeding, beweging en geest. Door samen te werken met disciplines zoals chiropractors, fysiotherapeuten, huisartsen en tandartsen wordt niet alleen de aandacht gelegd op het inzetten van voeding als medicijn, maar ook op de mens en zijn of haar leefstijl als geheel. 

By Lisanne

By Lisanne - Skin, Feet & Health

Als schoonheidsspecialiste en medisch pedicure heeft Lisanne Rijs zich gespecialiseerd in uiterlijke verzorging en voetbehandelingen. Als medisch pedicure houdt zij zich onder andere bezig met de verzorgen van de risicovoet. Denk hierbij aan klachten veroorzaakt door diabetes, reuma, hart-en vaatziekten, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing.

Oprecht zorgend

Oprecht Zorgend van Wendy de Boer en Sandra Janssen is hét adres voor specialistische verpleging, kindzorg, palliatieve zorg, zorg en begeleiding bij dementie en persoonlijke verzorging. Kleinschalig, met korte lijntjes en persoonlijk. Zorg op maat: dat is waar Oprecht Zorgend voor staat. De zorgorganisatie werkt daarbij zoveel mogelijk samen met mensen uit de eigen omgeving van de cliënt: hun familie of hun sociale netwerk. Tevens houdt ze nauw contact met andere zorgverleners uit de buurt, zoals de huisarts, apotheek, fysiotherapeut, welzijnsorganisaties en het ziekenhuis.