Hotel | B&B

dE hOTELKAMERS

Gaat u mee Anders op zoek naar gezondheid?
Welkom op de website van de hotelkamers van Vitaliteitscentrum Brabant aan het Vrijthof 1 te Vierlingsbeek. Wellicht komt u toevallig bij ons logeren, maar misschien ook loopt u het Pieterpad of zijn er andere redenen om hier te komen. Graag ontvangen wij u voor een overnachting in ons Vitaliteitscentrum. We beschikken over 6 hotelkamers die allemaal anders zijn ingericht volgens onze filosofie en het boek van ” Anders op zoek naar gezondheid” geschreven door Chantal Walg en geîllustreerd door Nancy de Zwart. Verder zijn alle hotelkamer in 2023 geheel gerenoveerd, elk met eigen privé badkamer, airco en gratis WIFI. 

Hotelovernachting boeken

Bel of whatsapp naar +31653152629  / 0478-631830 of mail naar hotel@vcbrabant.nl / info@vcbrabant.nl

Kamer 1

Kamer 2

Kamer 3

Kamer 4

Kamer 5

Kamer 6

Het Vitaliteitscentrum is de plek in Vierlingsbeek waar we namelijk anders op zoek gaan naar gezondheid. Dat wil zeggen dat we hier werken aan en vanuit Positieve Gezondheid. Positieve Gezondheid gaat over je eigen regie kunnen voeren en je aan kunnen passen aan dat wat er ook op
je pad komt. Positieve Gezondheid bestaat uit zes dimensies; kwaliteit van leven, dagelijks functioneren, zingeving, mentaal welbevinden, meedoen en lichaamsfuncties. De zes hotelkamers zijn gebaseerd op deze zes dimensies. Samen met u willen we anders op zoek naar gezondheid. En om daar vorm aan te geven zijn alle kamers gebaseerd op verhalen uit het gelijknamige boek ‘Anders op zoek naar gezondheid’. Een boek
waarin de hoofdpersoon Anders op zoek gaat naar wat gezondheid betekent… en onderweg allemaal dieren tegenkomt waarmee gesprekken worden gevoerd over de aspecten van gezondheid. Alle kamers hebben een andere dimensie met een bijbehorende kleur en een bijbehorend verhaal over een aspect. De verhalen gaan over genieten, voor jezelf zorgen, een zinvol leven leiden, vrolijk zijn, samen leuke dingen doen en bewegen. In de kamer vindt u vragen en wist-je-dat-jes over dit aspect.
Welke kamer kiest u?

ONS CONCEPT:

Wij bieden overnachtingen aan op basis van logies. Dit betekent niet dat u niet kunt ontbijten bij ons, in tegendeel. Volledig in lijn met ons totaalconcept kiezen we met betrekking tot het horecagedeelte voor volledige zelfservice. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten in ons sportcafé om uw eigen ontbijt of diner te nuttigen. Servies & bestek, thee en koffie (gratis) staan voor u klaar achter de bar. Ook kunt u gebruik maken van de koelkast en magnetron. Fijn om te weten is dat de Plus supermarkt op nog geen 50 meter afstand van ons pand is gevestigd en elke dag open is vanaf 7.30 uur.   

U kunt ook gebruik maken van de fitness tijdens openingstijden.

Kamerprijzen:
prijs per nacht ( excl. toeristenbelasting €2,00 per persoon )
1 persoonskamers €67,50
2 persoonskamer €83,50
3 persoonskamer €110,00
4 persoonskamer €130,00

Haal- brengservice:
We bieden ook haal- en brengservice aan voor o.a. gasten die het Pieterpad lopen. Wilt u hier meer over weten neem dan contact op 

Vragen of meer informatie? Mail naar info@vcbrabant.nl of hotel@vcbrabant.nl

visitekaartje Susan van dongen

Susan van Dongen, jouw gastvrouw

Hotelovernachting boeken

Bel of whatsapp naar +31653152629  / 0478-631830 of mail naar hotel@vcbrabant.nl / info@vcbrabant.nl

Pieterpad Pleisterplaats Vierlingsbeek

Susan van Dongen - Nabuurs

Mede-eigenaar

Samen met mijn partner Wouter van Dongen, ben ik trotse eigenaar van Vitaliteitscentrum Brabant.

1 april 2022 hebben wij de sleutel mogen ontvangen van dit pand. Na een intensieve verbouwing hebben wij eind augustus onze fysiotherapie praktijk en fitnesscentrum wat elders in Vierlingsbeek gevestigd zat mogen verhuizen naar Vrijthof 1 in Vierlingsbeek. Door de extra ruimte die we nu hebben kunnen wij onze visie “ontmoeten & verbinden” nog beter uitdragen. En daar geniet ik van. Met een ruim café, indoor jeu de boules baan en 6 hotelkamers zijn hier nieuwe mogelijkheden voor ontstaan. Naast de administratie die ik voor het bedrijf doe, denk en kijk ik graag mee met klanten waar hun wensen liggen; het organiseren van een familiedag, het faciliteren van een vergadering, hotelgasten wegwijs maken, zorgen dat de koffie en thee klaar staat etc.

Er is veel mogelijk bij ons, klant is koning als hij zich vorstelijk gedraagt ;).

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met Wouter en onze 4 kinderen, lees ik graag een boek of ben ik sportief bezig.  

Susan van Dongen - Nabuurs